Înlocuiește plăcerea nesănătoasă din mâncare!

Încă de mici, oamenii preferă și sunt atrași de mâncarea fast-food în defavoarea mâncării sănătoase. Gustul îi face pe consumatori să uite de conținutul ridicat de calorii și valoarea nutritivă scăzută. Astfel, plăcerea pe termen scurt substituie sănătatea pe termen lung, prin faptul că mâncăm fără să ne hrănim.

tumblr_njzmogbzJu1u61kjno1_500

foto: wings-and-winchester-imagines.tumblr.com

De cele mai multe ori, alimentele fast-food sunt preferate de consumatori întrucât timpul de preparare și de servire este scăzut, iar materiile prime care sunt folosite la prepararea hranei se găsesc la prețuri mici, de unde rezultă prețul accesibil al produsului final. De asemenea, gustul bun pe care îl oferă ne face să cedăm acestor tentații nesănătoase. De fapt, gustul este rezultatul potențiatorilor de aromă și al coloranților care transformă alimentul într-unul irezistibil, pe care ne dorim să-l consumăm iar și iar…..
Însă alimentele fast-food sunt o soluție temporară ce satisfac starea de foame pe moment.

 

sanatos

foto: facebook.com

O variantă alternativă mult mai sănătoasă o reprezintă mâncarea raw vegan ce combină toate cele trei caracteristici de mai sus. Se prepară și se consumă rapid, costurile de achiziționare sunt scăzute și există posibilitatea de a cumpăra alimente în cantități mai mari fără să expire termenul de valabilitate. În ceea ce privește gustul, savoarea și prospețimea crudităților oferă mîncării raw vegan o calitatea ridicată ce se evidențiază prin starea de sănătate a consumatorilor.
Poți scăpa de grija kilogramelor în plus adunate necontrolat și de stările digestive neplăcute prin înlocuirea consumului de alimente fast-food cu meniuri raw vegan ce îți oferă resurse energetice necesare pentru întreaga zi, o stare de bine, de relaxare și o senzație de îmbunătățire interioară.

 

Foto: pexels.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s